17 jan. 2012

Morotslasagne

Lasagne och lasagne... men det är ett bra sätt att beskriva det på. Istället för pasta plattor varvade jag rivna morötter, köttfärssås och ostsås. Blev inte alls dumt!
















Ostsåsen gjorde jag genom att smälta ett paket färskost och blanda i 3-4 dl grädde tillsammans med ca 3 dl riven ost. Salt och peppar också, förstås.
Köttfärsssåsen bestod av1 hackad lök och 1 paprika, blandfärs (1 kg). Kryddades med 1 msk Ajvar relish, paprikapulver, vitlök, salt och peppar.
Och som sagt, varvade med rivna morötter (var nog 5-6 st normalstora).

Det behöver inte vara i ugnen så länge heller eftersom allt redan är "klart", det är bara så det blir genomvarmt och osten geggar in sig ordentligt :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer är välkomna, skriv en rad eller två!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails