24 jan. 2012
Köttfärspizza à la LCHF
Efter tips från andra LCHF:are så passade det utmärkt att göra just detta igår (eftersom jag hade 1 kg färs i kylen och ingen inspiration).
Gjorde alltså följande:
Bredde ut färsen i en ugnsform
Gräddade den i 200º i ca 20 minuter
Spred ut tomatsås (1 pkt passerade tomater + ca 1 msk tomatpuré kryddat med pizzakrydda) på köttfärsbottnen.
La över gott och blandat (salami, skinka, lök och champinjoner) och lät det åka in en liten stund till i ugnen.
Ut med formen och så på med en massa ost som får smälta när den återförpassas in i ugnsvärmen.
Detta åtnjöts med vitkålssalad till.
Några tips till nästa gång:
Ta ev 1 ägg i smeten för att få den fastare.
Bred ut i tunnare lager.
köttfärspizza, LCHF-pizza, LCHF recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Åh det är så gott med köttfärspizza, mums...blir fredagsmys för oss :)
SvaraRadera