B i t t e

Jag är en helt vanlig mamma (hurdana är såna???) och hustru som älskar att laga mat. Helst genom att dammsuga skåpen efter vad som finns och sedan svänga ihop nåt gott av det. Mina ungar - som är 5 till antalet och födda 91, 94, 94, 98 och 02 - brukar be mig om det. "Mamma, kan du inte svänga ihop nåt?"

Kärleken - och lusten - till att laga mat är beroende av dagsform, naturligtvis. Finns inte tiden och orken så blir det inte roligt. Det är det jag ska försöka dela med mig av här, hur jag gör i min vardag för att få matbitarna att passa ihop.

När jag inte lagar mat så blir det mycket skrivande. Jag har äntligen fått tummen ur och på allvar satt fart på bokdrömmen jag haft sedan barnaår. Dessutom har jag två andra bloggar, en officiell och en anonym. På den officiella, http://bitte-blansch.blogspot.com/ skriver jag om allt möjligt som händer och inte händer i mitt liv. Det är träning, mat, humor, samhällsdebatter och en massa annat. Välkommen in dit!

Så småningom - när jag fått ihop tillräckligt med text för att känna mig säker - kommer jag att avslöja adressen till den andra bloggen. Tills dess får du nöja dig med dessa två.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails