4 okt. 2012
Kycklinggratäng
4 st kycklingfiléer
Champinjoner (helst färska)
1 gul lök
1 röd paprika
1/4 purjolök
fetaost
Ostsås (varm):
4-5 dl grädde
3 dl riven ost
salt och peppar
Grilla kycklingen (går bra att lägga in frysta filéer) i 175º i 40-45 minuter. Jag kryddade med curry och salt.
Under tiden kan du steka resterande ingredienser, krydda med salt och peppar och bred ut i en form, strö över fetaosten. När kycklingen är klar, ta ut och dela i mindre bitar, blanda ned det i formen med grönsakerna/svampen. Häll sedan över ostsåsen och gratinera i 175º till det är fin färg och bubblar ordentligt.
kycklinggratäng, LCHF
Etiketter:
Kyckling
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Kommentarer är välkomna, skriv en rad eller två!