23 sep. 2012

Knaprig ostgratinerad aubergine


Ännu ett enkelt och gott tillbehör till vad man nu vill äta. Eller varför inte som de är?

Dela auberginen i skivor, skiva den helt enkelt :-)
Lägg skivorna i en form (jag ringlade lite rapsolja i botten).
Salta, peppra och ta ev lite paprikapulver (eller någon annan krydda du gillar).
Strö över riven ost (jag hade Prästost).

Varva så det blir ett lager till och gör samma sak. Sätt ugnen på 175º och låt det få härlig färg, det ta kanske en kvart eller så. Jag körde med varmluften och jag tror det är därför de blev lite småkrispiga. Gott var det i alla fall!



, ,

3 kommentarer:

  1. Att något så enkelt kan vara så gott! Älskar själv aubergine!

    SvaraRadera
  2. Det där ska jag testa, lät jättesmarrigt!

    SvaraRadera
  3. Aubergine är aldrig fel,låter gott!!www.sportochspelkocken.se

    SvaraRadera

Kommentarer är välkomna, skriv en rad eller två!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails