20 mars 2011

Skinkschnitzel fylld med bacon- och purjolöksblandning

Fyllning:
1 pkt bacon
ca 15 cm purjolök
1 pkt färskost med vitlök
Stek bacontärningar och strimlad purjo i smör, blanda med vitlöksosten.

Banka ut schnitzelbitarna (i detta fallet 6 st) så att de blir lagom tunna. Bred på blandningen och rulla ihop. Fäst med tandpetare eller steksnöre. Bryn runt om så det blir fin färg, lägg i ugnsform. Blir det blandning över så klicka det runt ruladerna. Efterstek i ugn ca 20 min, 175º.

Vi åt stekta champinjoner och zucchini till, smaksatt med en hel del vitlök och svartpeppar/salt. Ingen sås behövdes eftersom fyllningen gärna ger sig ut runt köttet och bildar en god gegga :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer är välkomna, skriv en rad eller två!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails