6 mars 2011
Grönsaksgratäng med västerbottenost och champinjoner
Ta vad som finns hemma i grönsaksväg, skiva upp och lägg i en ugnsform. Denna gången blev det röd paprika, purjolök, rödlök, ruccola, bladspenat. Plus lite färska champinjoner som grädde på moset .-)
Gratängblandning:
ca 4 dl riven "vanlig" ost + 2 dl Västerbottenost
4 dl grädde
2 ägg
2 dl crème fraîche
2-3 vitlöksklyftor
salt och peppar
Blanda ihop och häll över grönsakerna, grädda i 175º tills det fått fin färg. Perfekt tillbehör till det mesta!
ruccola, grönsaksgratäng, Västerbottenost, champinjoner, tillbehör LCHF
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Kommentarer är välkomna, skriv en rad eller två!