10 apr. 2010

Snabblagad fisksoppa på torsk och frusna grönsaker















Ibland är det lite mer bråttom än annars eller så är det bara så att man inte orkar skiva och hacka allt. Då gör man en snabbvariant med grönsakerna till soppan, tar djupfrysta.

Jag började med att fräsa asiatiska wokgrönsaker i rapsolja och sedan tillsatte jag broccoliblandning (blomkål, broccoli och morötter) för att det skulle bli matigare. Kryddade med paprikapulver, dill och frusna asiatiska kryddor. För att få lite mer sting så tillsatte jag en matsked Ajvar relish.
Det fick puttra med lite vatten innan jag tillsatte grädde, CF och Maizenaredning för att få rätt konsistens.

Fisken - i detta fallet 2 torskblock - hade tinats och skars i lagom stora bitar för att sedan få puttra med det övriga tills den blev vit och fin. Smaka av med salt och peppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer är välkomna, skriv en rad eller två!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails