17 feb. 2010

Mat för ett helt kompani

Igår var vi återigen på storhandlarrunda. Det där diskuteras ju ibland om man verkligen tjänar på det. Storhandla, alltså. Här finns det inga tveksamheter om det, kan jag lova.
Jag kollade vad vi hade handlat och för hur mycket. Det vi betalade för allt igår, det är kanske 2,5 handling i vår vanliga affär. Och då är det liksom det nödvändigaste, mejerivaror, grönsaker och bröd. Ibland blir det en köttbit, men oftast inte eftersom deras köttdisk är hur trist som helst.

Gårdagens inköp då. Vi kan få ihop ca 25 ordentliga måltider av det. Jag vågar inte ens tänka på vad det skulle kostat annars. Huvva. Jag har också märkt att det är inte dyrare att äta LCHF än vad det var innan. Det skulle man kunna tro, men icke. Tidigare gick det åt rätt stora mängder bröd, pasta och ris. Även om vi alltid köpt storpack av sånt så det känts ganska billigt så var det tydligen inte det. Nåt annat har vi ju inte dragit ned på. Borde kanske göra en närmare analys för att se exakt vad som skiljer? Nej, huvudsaken är att det är bättre nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer är välkomna, skriv en rad eller två!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails