13 mars 2012
Köttfärspaj
Ännu en allt-i-ett-rätt :-)
Räcker till ca 8 personer
1 gul lök
1 röd paprika
1/2 purjolök
1 pkt bacon
Hackas/strimlas och steks, blanda ihop med 1 pkt färskost (med vitlök)
1 kg fläsk- eller blandfärs steks och kryddas, rör sedan ner ovanstående blandning i köttfärsen.
5-6 ägg
5 dl grädde
2 dl riven ost
salt, peppar, valfria kryddor (jag hade frysta asiatiska)
Blanda och häll över köttfärsblandningen.
Låt det få fin färg i ugnen (175º) en stund och servera sedan med en sallad.
LCHF-recept köttfärs
Etiketter:
köttfärs
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Oah! Jag som älskar sån där allt-i-ett-mat!!
SvaraRadera...men det gör inte ungarna... Men detta kanske kan gå ner ändå...? Ska testas, hur som helst!
...annars få de helt enkelt gå hungriga eller göra nåt själva! ;-)
*s* Precis! Fast jag tror nog att detta kan passa :-)
RaderaLåter mycket gott! Smidigt med en sådan maträtt! :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
//Lana