Tillbehör behöver inte vara svårare än att steka blandade grönsaker |
Biff i pannan :-) |
1, 5 kg köttfärs blandas ihop med följande:
1 ägg
2 dl grädde
2 msk ajvar relish
Provencalska örtkryddor (frysta)
Salt och peppar
Stek på medelvärme tills de är genomstekta, red av stekpannan med grädde.
Grönsakerna för dagen blev 2 gula lökar, 5-6 morötter och en gul paprika. Det som fanns hemma, helt enkelt. Bara stek i smör och krydda efter behag.
Blandad grönsallad till det och du är hemma :-)
Pannbiff, köttfärs, LCHF-recept, tillbehör
Vad är ajvar relish??
SvaraRaderaAnnki, det är en sås som är gjord på paprika, matolja, kryddor mm. Jag brukar använda det för att få lite "sting" på maten :-) Finns att köpa färdig på burk i olika styrka.
Radera