Portionsbitar av lax läggs i ugnsfast form. Mixa 3dl crème fraiche, 1 pkt färskost (örter) och 1 ägg med dill och persilja. Salta och peppra. Häll sedan blandningen över laxen och grädda i ca 20 min i 175º.
Vi åt den med bara grönsallad (sallad, tomat, gurka, paprika, purjolök, riven ost) till. Superenkelt och gott!
Läs även andra bloggares åsikter om LCHF, recept, lax, fisk
Åh, så gott det lät! Kanske ska göra det ikväll? Kan inte det där med dieter eftersom min inriktning är mest att hålla sig till naturligt sunda råvaror av alla de slag. Men i LCHF-dieten så får man väl inte äta pasta och potatis? Men då borde det väl funka med quinoa? Det är ju en ört. Bara nyfiken. Trevlig blogg =)
SvaraRaderaSå är det Lis, quinoa funkar säkert bra. Har inte själv prövat, kanske skulle göra det? Tack för du tittade in och välkommen tillbaka!
SvaraRadera