18 sep. 2010
Kycklinggratäng med fetaost och bacon
Ingredienser:
Kyckling efter önskad mängd
Fetaost (200g)
Crème fraiche 2 dl, 1 pkt färskost, 3-4 dlgrädde
1 st gul och 1 st röd lök
1 pkt bacon
Riven ost
Kycklingen förberedde jag innan genom att steka den i ugnen ca 45 min (175º), det går bra från djupfryst tillstånd. Kycklingens, alltså :-)
Skär den sedan i bitar och lägg i en form, smula över fetaosten. Stek bacon och lök och bred över kycklingen. Blanda ihop resten av ingredienserna, smaka av med salt och peppar.
Häll blandningen över det som finns i formen och strö över den rivna osten. Grädda i 200º tills det fått fin färg.
Vi åt en wokblandning till, broccoli, morötter, purjolök, vattenkastanjer mm.
Läs även andra bloggares åsikter om LCHF, recept, kyckling, fetaost, bacon
Etiketter:
Kyckling
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Detta låter gott, ska jag testa ikväll :)
SvaraRaderaDet här gjorde jag nu ikväll, det var jätte gott, ska rekomendera detta
SvaraRaderaKul att du gillade det och alltid lika roligt att få veta det :-)
Radera