18 sep. 2010

Kycklinggratäng med fetaost och bacon















Ingredienser:
Kyckling efter önskad mängd
Fetaost (200g)
Crème fraiche 2 dl, 1 pkt färskost, 3-4 dlgrädde
1 st gul och 1 st röd lök
1 pkt bacon

Riven ost
Kycklingen förberedde jag innan genom att steka den i ugnen ca 45 min (175º), det går bra från djupfryst tillstånd. Kycklingens, alltså :-)
Skär den sedan i bitar och lägg i en form, smula över fetaosten. Stek bacon och lök och bred över kycklingen. Blanda ihop resten av ingredienserna, smaka av med salt och peppar.
Häll blandningen över det som finns i formen och strö över den rivna osten. Grädda i 200º tills det fått fin färg.
Vi åt en wokblandning till, broccoli, morötter, purjolök, vattenkastanjer mm.

Läs även andra bloggares åsikter om LCHF, recept, kyckling, fetaost, bacon

3 kommentarer:

  1. Detta låter gott, ska jag testa ikväll :)

    SvaraRadera
  2. Det här gjorde jag nu ikväll, det var jätte gott, ska rekomendera detta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillade det och alltid lika roligt att få veta det :-)

      Radera

Kommentarer är välkomna, skriv en rad eller två!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails