Vad gör man när man bara har lite av varje fisksort i frysen? Hmmmm... Testar nåt nytt, förstås!
Kummel, lax och torsk var det jag hittade och lade i en ugnsform. Över det hällde jag denna blandning:
Hackad spenat (fryst och tinad) ca 1 kg fräst i smör
Blanda i ett paket färskost, 2 dl crème fraiche och 2 dl vispgrädde
När detta blandats så rör ned ca 3 dl riven ost.
Krydda med salt, peppar paprikapulver och svartpeppar.
När det är hällt över fisken så ha det i ugnen ca 40 min på 175º.
Vi hade ett enkelt tillbehör till, nämligen förkokta broccolibuketter med riven ost som fick åka med den sista kvarten i ugnen.
LCHF-recept, fisk, spenat
Jag testar! Inte helt efter ditt recept, men ändå;)
SvaraRaderaFisken står i ugnen, men jag vet redan nu att det blir gott. Spenaten med all den rivna osten smakade mums!
SvaraRaderaTack för dina recept och ideer. Helt i min stil! Och man behöver alltid ny inspiration. /Ann S
Kul att du uppskattar det, Ann! Och jag uppskattar kommentaren :-) /Bitte
Radera