11 apr. 2010
Grillad karrékotlett med mozarellagratinerad broccoli och basilikasås
Till en god köttbit är det gott och enkelt med detta. Koka broccolin lite lätt och lägg den sedan i en form. Lägg över rikligt med mozarellaost och strö över lite paprikakrydda. In i ugnen på 175º tills osten smält ordentligt.
Sås till kan t ex vara denna goda basilikacréme:
Blanda 200 g naturell färskost med 3-4 dl crème fraiche. Blanda i färsk basilika och vitlök efter smak. Jag tog i frysta asiatiska kryddor för att spetsa till det lite och det blev riktigt smarrigt.
Köttet denna gången blev karrékotletter som grillades och smaksattes med en blandning av 2 olika grillsåser, Barbeque och Honung.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Kommentarer är välkomna, skriv en rad eller två!